Beste mensen,

Zoals u ongetwijfeld zult begrijpen, gaan de beurzen voorlopig niet door vanwege de corona-problematiek.  Het is nog onduidelijk wanneer deze weer van start gaan. Via deze site houd ik u op de hoogte van mijn agenda.

De paranormale avonden kunnen inmiddels weer doorgaan. Hierbij wordt 1,5 meter afstand van elkaar gehouden.

Ook is het mogelijk om een consult bij mij thuis te boeken, op veilige afstand van elkaar. Graag wil ik u vragen alleen van deze mogelijkheid gebruik te maken als u zich 100% gezond voelt. Ik ben mantelzorger voor mijn moeder en ik wil haar graag behoeden voor het virus. Mocht u een consult willen en twijfelen over uw gezondheid, dan kan ik u ook een consult via telefoon of mail bieden.

Consulten kosten € 40,00 en kunnen zowel overdag als in de avond en het weekend plaatsvinden. Stuur me gerust een mail via marja_huijbens@hotmail.com.

Blijf gezond en graag tot ziens!


Paranormale avonden

Voor diverse verenigingen verzorg ik paranormale avonden. In de agenda hieronder kunt u zien wanneer deze avonden plaatsvinden.

  • De paranormale avonden in Hillegom starten om 20.00 uur in de speeltuinvereniging Jeugdland, Sportlaan  86 in Hillegom. Entree bedraagt € 8,00, inclusief koffie of thee. Opgeven voor deze avonden is mogelijk via telefoonnummer 0252-416679. U kunt dan inspreken op een bandje of via marja_huijbens@hotmail.com. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers per avond.

Beurzen

In de weekends sta ik als standhouder op paranormale beurzen door het gehele land. Hier verzorg ik consulten en verkoop ik new-age artikelen. In de agenda vindt u een overzicht van de beurzen waar ik te vinden ben.

  • De paranormale beurs in Rijswijk is voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en al het ontastbare tussen hemel en aarde. Ruim 250 standhouders zijn aanwezig om u meer te vertellen over al uw levensvragen en bieden mooie spirituele producten om van te genieten. De beurs vindt plaats in de Broodfabriek (voorheen Darling market, Volmerlaan 12. Kijk voor meer informatie op www.paranormaalalternatief.nl
Kalender
Show Calendars
  • Hide All Calendars
  • Dagprogramma
  • Paranormaal beurs
  • Paranormale avond Hillegom
  • Paranormale avond overig
augustus 2020
No Events
No Events